teisipäev, 13. oktoober 2015

Loovuse teel, I nädala ül.nr.8

Esimese nädala ülesanded.
Nimeta 5 elukutset, kellena võiksid end ette kujutada.
Vali neist mõni ja proovi midagi sellega seoses igapäevaelus ette võtta.
  1. Sisearhitekt
  2. Hambaarst
  3. Autode jt seadmete tehnilise korrasoleku testija
  4. Kunstnik (disain-kujundus)
  5. Maadeavastaja
Mõnus mõtisklus oli.
Mida ma saaksin igapäevaselt ette võtta, et "teeselda" neid ameteid?
  1. Köögikujundamisega tegeleda- odavamad osta, planeerida uuendusi (kõlab väga IT-lt, ei saa siin igapäevatoimetustest ikka välja lülituda :D), mängida erinevate variantidega. Suhelda kliendiga ja leida talle meelepärane lahendus. Viimane on kõige keerulisem osa ilmselt. Ma olen kohutavalt keeruline ja nõudlik klient. Eriti endale.
  2. Käia ja korrutada lastele kui oluline on hambaid pesta. Vaadata koos juutuubist õpetusi hambapesust ja haigustest. Mängida hambaarste. Vaadata üle, mis seisus on praegused hambaharjad
  3. Khm... vaata et su oma auto ikka edasi sõidaks... siinkohal oleks õige võõraid asju näppida. Aga see vist heakskiitu ei saa. Eks me näe.
  4. Kunstnik- mõni otsast lõpuni valmistehtud töö ehk oleks abiks. Näituse võiks teha. Kättesaadav vorm oleks teha seintele pilte. Praegu siin ju tühjus. Rida pilte aga olekski juba näitus...
  5. Maadeavastaja- kodukandi kaarti pole siiamaani veel lastega tegema hakanud. Et väljas oleks ka vaja rohkem olla, siis võiks seda igapäevaselt tegema hakata. Samuti mõne kaugema koha külastamised võiks plaani võtta.

...tundub, et seda ülesannet võiks praktiseerida pikemalt kui esimese nädala jooksul! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar