laupäev, 2. jaanuar 2016

Mida ma ootan aastalt 2016?


  1. Püsivust. Veidike rohkem rutiini, et saaks sellel aastal lõpuks tegeleda eelmise aasta asjadega... Püsivust ka endalt- tegeleda stabiilselt käsitöö, IT, töö ja pere ja endaga. Igas päevas leida aega nende asjade jaoks, mis on mulle olulised. Lisaks veel puhata.
Tihedamalt ja regulaarsemalt soovin:
    • Pidada hommikupäevikut (uuesti, aga seekord saan vähemalt raamatu läbi loetud! Väga palju edukam, kui eelmised korrad!)
    • Pidada käsitöö-teemalist FB lehte (kaaluda blogimist)
    • Pidada ja jätkata IT-blogi
    • Lugemispäevikut siin pidada (üritasin meenutada, kas lugesin eelmisel aastal 30 raamatut ja vot ei suuda... 29 suutsin kirja panna, aga ma eeldan et mõned raamatud viisin õigeaegselt tagasi ja need ei saanud meeldetuletuskirja raamatukogult ;) )
    • Tegeleda pildistamise, muusikamaitse laiendamise ja muu vahvaga... selle jaoks üritan nüüd alanud aasta jooksul iga päev lisada blogisse päevikusissekande, kus on isetehtud sama päeva pilt, link juutuubi mõnele laulule + päeva parim sündmus (idee sain Eesti Naisest)
    • Uuesti tahaks igaõhtuselt kritseldama hakata. 15min nagu vanasti... vahvaid asju sai ju tehtud, aga siis... siis tuli elu vahele onju...
    • Igal õhtul üritan erialast lugeda.
2. Oma firma. Tahan proovida. Mitte põhikohaks. Aga lisatööks. Tunnen, et vajan mõningaid suuremaid väljakutseid, hullusi ja proovimisvõimalust. Esimesed sammud on astutud eelmisel aastal, sel aastal siis konkreetsemad ja juba avalikumad katsetused.
3. Isiklik imago. Garderoob, juuksed, küüned... kogukupatus üle vaadata ja ellu äratada :) Jätkata kaalulangetamist, aga suurem osa sai tehtud 2015. Tubli olen ja kiidan end! Isikliku imago alla käib ka kiiks võimalikult palju riideid ja asju hakata ise valmistama... eks vaata, mis sellest saab...
4. Remont. Kodu aasta jooksul võimalikult korda saada.
5. Olla parem, enesekindlam, loovam ja edukam inimene :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar