reede, 1. jaanuar 2016

Loovuse teel, eelviimase nädala ülesanded...

Nüüd jäi juba nädalatesse paus sisse.
Muudkui lükkasin edasi ja nüüd olen nädalaga maas. HÄBI MULLE! :)
Aga... uuel aastal alustada viimaste (ja kõige olulisemat sorti kokkuvõtvate asjadega) pole ka paha või mis? Muidugi pole!

Loetud ülesannetest jätsin endale meelde, et kindlasti peab tegelema enda poputamisega ja selleteemalisi plaane tegema...

Milline oleks ideaalne poputusnädal?
PÄEV 1
Hommikut alustaks hommikukohvi, vedelemise ja salatiga. Siis läheks massaži, linna peale pildistama ja kohvikus lõunatama. Võtaks mingi hea prae. Õhtupoole tiksuks koju, teeks hea muusika saatel midagi väga head süüa, ootaks lapsi koju, sööks koos... taustaks mängiks midagi mõnusat ja väga rahulikku. Siis vaataks telekast midagi. Läheks magama.

PÄEV 2
Hommikukohvi. Saadaks lapsed kooli-aeda.. värkidesse. Läheks juuksurisse, maniküüri ja pediküüri. Seejärel poetuur garderoobi jaoks järgmiseks (ja miks mitte ka käesolevaks hooajaks). Uus käekott, kingad, saapaid... midaiganes. Pesu kindlasti!
Õhtu ilmselt jälle perega. Mängiks midagi lahedat ja oleks koos.

PÄEV 3
Tahan maalida. Kolmandaks päevaks oleks kindlasti igatsus ka tööd teha. Teeks neid kordamööda. Õhtul läheks teatrisse. Inimene peab sööma ka. Peale teatrit hea praad ja vein.

PÄEV 4
Tööasjad. Vestlused ja asjalikud plaanipidamised. EDUKAD! :) Kinos võiks ka käia. Õhtul tantsima. Veinitama. Midagi seltskondlikku. (Nagu ma aru saan, siis ei olen nädalapäevad ja numbrid vastavuses mul hetkel :D )

PÄEV 5
Loodusesse. Mere äärde. Männimetsa. Kuhugi ilusasse kohta lihtsalt olema päevakeseks. Lihtsalt olla ja teha seda mis meeldib. Kas lugeda, pildistada, maalida, joonistada, vedeleda, kirjutada, jalutada, raadiot kuulata... midaiganes...

PÄEV 6
Reisida. Näha midagi uut. Vahetada keskkonda. Olla ära. Päevane reis kuskile linna (Tartu, Pärnu, Viljandi... Riia, Stockholm, Helsingi... midagi kuskil mujal). Jalutada, käia vaatamas mõnda kiiksuga või äärmiselt vinget muuseumi... käia raamatupoes, jalutada peatänavatel, käia söömas,

PÄEV 7
Vedeleda päev otsa voodis. Lugeda. Mõnuleda. Vaadata telekat. Olla nii nagu tuju tuleb. Käia külmkapi kallal. Puhata end välja.



Tegelikult panin kokku hetkel enda ootused uuele aastale nagu märkasin :) Tahan reisida, ennast avastada, olla rohkem iseendana, olla koos perega kvaliteetajas rohkem... mulle meeldib kõik see :)

Aga 1 päev? Valin selle päeva järgmisest nädalast.
Mis ma teha saaks? Käia koos lastega ja veeta toreda päeva. Preili on kärus ju üldjuhul rahulik. Kõrvaklappidest saaks muusikat kuulata ja mõnus olla. Jalutada ühesõnaga. Head toitu saab ikka teha (kui on raha, aga küll vaatan üle, mis kohe olemas ja mida saaks kiirelt juurde min kulutustega). Joonistada-maalida saab kindlasti. Nu ja järgmine nädal- Liisi hakkab ju aias käima! Juba! Appi! :) Siis saaks ehk poistega kinni lõpuks? Või veel ei riski ehk... Loodetavasti Liisi on rahul sõimes.
Igatahes loomevabadust rohkem ja olemist jmt saab ikka kuidagi leiutada. Miks mitte juba homme? Vaatan, kuidas läheb :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar