pühapäev, 3. jaanuar 2016

3.jaanuar 2016


"Ilus Sinine"

Tänane laul- Kõrsikud "Ära tule".
Piisavalt sinine ja nukrutsev :)

Positiivne moment... mai teagi... see, et sain magada ja et selle aasta plaanidel on siiamaani vähemalt kõik silm peal :) Ja poiste joonistatud kollased mehikesed! Need olid lahedad.


...õhtul jäin vaatama Youtube´ist Tori ja Deani (...või siis real Tori ja mis need reality-teemad ja intekad jmt kõik olidki...) videosid.
Tehnikasajand on ikka tehnikasajand... meil on võimalik üsna samaaegselt olla kursis kellegi pereeluga. Seebikad on välja vahetatud reality-sarjade poolt? Mõte käis peast läbi siis, kui oli mingi keeruline hetk (seostus vist Deani ja ta eksnaise ja igasuguste ISIKLIKU ELU peredraamadega) Tori ja Deani päevas, Tori astub uksest sisse (idülli mõttes ootab teda mees õhtusööki tehes, kodu on klanitud ja lapsed talitatud... iseasi, kas ilma kaamerateta nende elu ka sama oleks või siis on need lisamotivatsiooniks olla kõige hingesugulasem paar hoolitseva ja kannatava naisega + macho-mees) ja siis hakkan üks hetk Dean teda kiitma, et oi-kalllis-sa-oled-kaamerate-ees-täpselt-sama-nagu-ilma-nendeta... Ok, iroonilisi märkusi sai juurde, aga... miks on hea olla oma pereelus täpselt samasugune kaameratega ja ilma? Kas mitte mingi privaatsus ei ole vajalik? Kas ma pean enda isiklikus köögis koguaeg käituma nii, et seda võiks kaameraga filmida ja kõik soovijad (tervitaks mingit naabri-Salmet onju...) vaadata?

...veel põnevam teema on aga, et kuhu see edasi läheb... Millal tuleb ükskord siuke sari, kus saaks laivis vaadata mingit peredraamat? Perevägivald oleks äärmuslik, aga no vähemalt armukadedust ja nõude lõhkumist või miskit... Ja päeva lõpus oleks hääletustulemuste põhjal võimalik teha pingerida ja mingi perioodi tulemuste põhjal saaks auhindu välja anda... Võidab kõige julmem ja ajuvabam tüli?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar